-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,34% 0,02
-
EURO
51,22% -0,11
-
GRAM ALTIN
6245,63% -2,76
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
Ata İzinde G,tmek Gerek
Ecdadın İzinde Kış Parkuru: Gençler Tabiat ve Tarihle Buluştu
İzmir’de düzenlenen “Kış Parkuru” etkinliğinde gençler; okçuluk, at binme ve geleneksel değerler eşliğinde hem fizikî hem de manevi bir deneyim yaşadı. Program, milli ve manevi atmosferiyle dikkat çekti.
İzmir’de gerçekleştirilen “Ecdadın İzinde, Doğanın Kalbinde: Kış Parkurumuz” etkinliği, gençleri tarih ve tabiatla buluşturdu. Gün, bereket ve kardeşliğin simgesi olan “Halil İbrahim Sofrası” ile başladı. Katılımcılar, birlik ve dayanışma ruhu içinde güne “Bismillah” diyerek adım attı.
Etkinlik kapsamında gençler at binme ve geleneksel okçuluk faaliyetlerine katıldı. “At murattır” anlayışıyla gerçekleştirilen binicilik faaliyetinde, ecdadın mirası olan disiplin ve vakarın genç nesillere aktarılması hedeflendi. Okçuluk talimlerinde ise hem hareketli hedeflere atış yapıldı hem de menzil çalışmaları gerçekleştirildi. Yayın gerildiği her anda yalnızca hedefe değil, öz disipline ve odaklanmaya da vurgu yapıldı.
Program boyunca gençler, tabiat yürüyüşleriyle doğanın sessizliğini dinleme ve manevi farkındalık kazanma imkânı buldu. Organizasyon, tarih bilinci ile milli ve manevi değerleri bir araya getiren yapısıyla öne çıktı.
Etkinliğe; Türkiye Yazarlar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Göksu, Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi Başkanı Abbas Levent Ertekin, AK Parti Buca Kadın Kolları Başkanı Lale Yılmaz Ertekin ile İzmir Ahlat Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sıddık Azap katılarak gençlerle bir araya geldi.
Organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği bulunan okçuluk antrenörü Zafer Aygül’e teşekkür edilirken, etkinliğin gençlerin hem bedensel hem de ruhsal gelişimine katkı sunduğu ifade edildi.
SSK Kanser İlaçlarının Bedelini Ödüyor
“Milli Ülkü, Güçlü Gelecek”
Türk petrol gemisi vuruldu!
Gençler Tarihle Buluştu
Tarihe Karşı İşlenen Açık Bir Suç!
‘Yılın Doktoru’ Seçimine Sert Çıkış: “Hangi Kriterle Seçildi?”
NARLIDERE’DE YOĞUN İLGİ GÖREN SEMİNER YENİDEN YAPILIYOR
Muhsin Yazıcıoğlu Kabri Başında Anıldı
Bu Savaşın Sebepleri
“ANKARA’DA BAYRAM, MERHEMDİR”
İnsanlık Yeni Bir Bayram Hikâyesi Yazamaz mı?
BTP Fatih İlçe Teşkilatı’ndan İftar
Dünya Bu Zaferi Hatırlasın
Bu Besinler Vücudu Gençleştiriyor
"İRAN, 50 KUZEY KORE EDER"
Bitter Çikolata Ömrü Uzatıyor-mu?
Emekliler Dikkat
İNSANLIK HAKİKATEN ÖLMÜŞ MÜ?
PANCAR İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HUSUSLAR
Yarın 18 Mart…
Akıbetimiz Bayram Olsun
Yankısız Bir Çağda Yaşamak
Tükenmiş Kadın Sendromu
İyilik Devrimi İzmir'de Başladı
İZMİR SANCAKKALE
Aşk ve Hayatta Kalma Sanatı
EGAL’den Geleceğe Mesaj:
Neden Leylek
"Kazan–Kazan” mı Dediniz?
İYİLİK İYİDİR
Yükleniyor




