-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,34% 0,02
-
EURO
51,22% -0,11
-
GRAM ALTIN
6245,63% -2,76
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
"Bu iktidarın bakış açısı sorunlu"
Maalesef bu iktidarın bakış açısı sorunlu.
Faiz lobisine gelince para var, garantili geçişlere gelince para var, bir grup insanın cebine para aktarırken para var ama emekliye gelince kaynak yok, asgari ücretliyi desteklemeye gelince imkan yok, aileye destek olmaya, aileyi açlıktan kurtarmaya gelince bütçe dar! Maalesef bu iktidarın bakış açısı sorunlu.
"Türkiye'nin kaynağı çok"
Türkiye'nin kaynağı çok arkadaşlar! Eğer siz bu kaynakları devreye koymayabilirseniz yerin altı da kaynak dolu, yerin üstü de kaynak dolu. Siz doğru bir bakış açısıyla yürümezseniz hiçbir şey kaynak değil. Yerin altından altın çıkar, yerin altından bor çıkar, değerli metaller çıkar ama bunlar bile kaynak olmaz senin için. Çünkü bunları yabancı şirketlere verirsiniz. Yabancı şirketler alır o altını götürür. Devlete yüzde 1- 2 pay verir. Götürürken de 'ihracat yapıyor' diyerek bir de üstüne nakliye parasını da teşvik olarak verirsiniz ve milletin eline hiçbir şey kalmaz, siz de hazine üstündeki dilenci gibi bu ülkenin kaynaklarını alıp götüren firmaların borsamıza yatırım yapmasını, bize borç vermesini beklersiniz. Siz yeter ki siz doğru bakış açısıyla bakın. Her şey kaynaktır ama bu yanlış bakış açısı öyle bir noktaya getirdi ki ülkeyi artık vergi ve ceza dışında devletin hiçbir geliri yok. 2026 bütçesinde devletin gelirinin yüzde 97'si vergi ve cezadan oluşuyor. Yani iktidar millete kaşıkla vermek için kepçeyle almak durumunda.
"Biz sadece eleştirmiyoruz aynı zamanda çözüm sunuyoruz"
Biz sadece eleştirmiyoruz aynı zamanda çözüm sunuyoruz. Bağımsız Türkiye Partisi programında Milli Ekonomi Modelini uygulamayı vaad etmiş bir siyasi partidir. Milli Ekonomi Modeli 11 tane uluslararası kongre ile bugün tıkanan liberalizmin, tıkanan kapitalizmin çözümü, alternatifi olarak bilim adamları tarafından gösterilen bir modeldir. Bu modeli uyguladığımız zaman bugün atıl durumda olan birçok kaynak devreye girecek, vergi gelirleri devletin genel gelirleri içerisinde çok da önemli olmayan bir yer tutacak. Bunları başarmak mümkün. Bunları başaracağız. 21. yüzyılda hala beslenme barınma gibi 2 – 3 bin yıl önce insanların dert edindiği dertleri hala konuşuyorsak bu tamamen yanlış yönetimin, yanlış bakışı açısının bir sorunudur. Herkesin mutlu olacağı bir denklemi başarabiliriz. Bunu hep beraber başarabiliriz ama bunlar sadece küçük bir azınlığın mutlu olduğu, mutlu olacağı bir denklemi oluşturdular. Bu milletin büyük bölümünün, yüzde 90'ının, 95'inin mutsuz olacağı, yoksul olacağı bir denklemi maalesef oluşturdular.
Bizler Milli Ekonomi Modeliyle herkesin mutlu olacağı, bunları artık konuşmayacağımız, geleceği konuşacağımız, çok daha büyük meseleleri konuşacağımız bir Türkiye'yi kolaylıkla inşa edebiliriz"
SSK Kanser İlaçlarının Bedelini Ödüyor
“Milli Ülkü, Güçlü Gelecek”
Türk petrol gemisi vuruldu!
Gençler Tarihle Buluştu
Tarihe Karşı İşlenen Açık Bir Suç!
‘Yılın Doktoru’ Seçimine Sert Çıkış: “Hangi Kriterle Seçildi?”
NARLIDERE’DE YOĞUN İLGİ GÖREN SEMİNER YENİDEN YAPILIYOR
Muhsin Yazıcıoğlu Kabri Başında Anıldı
Bu Savaşın Sebepleri
“ANKARA’DA BAYRAM, MERHEMDİR”
İnsanlık Yeni Bir Bayram Hikâyesi Yazamaz mı?
BTP Fatih İlçe Teşkilatı’ndan İftar
Dünya Bu Zaferi Hatırlasın
Bu Besinler Vücudu Gençleştiriyor
"İRAN, 50 KUZEY KORE EDER"
Bitter Çikolata Ömrü Uzatıyor-mu?
Emekliler Dikkat
İNSANLIK HAKİKATEN ÖLMÜŞ MÜ?
PANCAR İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HUSUSLAR
Yarın 18 Mart…
Akıbetimiz Bayram Olsun
Yankısız Bir Çağda Yaşamak
Tükenmiş Kadın Sendromu
İyilik Devrimi İzmir'de Başladı
İZMİR SANCAKKALE
Aşk ve Hayatta Kalma Sanatı
EGAL’den Geleceğe Mesaj:
Neden Leylek
"Kazan–Kazan” mı Dediniz?
İYİLİK İYİDİR
Yükleniyor




