-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,34% 0,02
-
EURO
51,22% -0,11
-
GRAM ALTIN
6245,63% -2,76
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
Kayseri Ayakta Sokaklar Karıştı Tehlike Büyüyor
Sokaklarda Araçlar Ters Çevrilip yakılırken ana ve ara caddelerde halk ayağa kalkarak sığınmacıları protesto etti.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, vatandaşları sakinleştirmek için olayların yaşandığı bölgeye geldi. Vali Çiçek çevredeki bir apartmanın balkonuna çıkarak burada vatandaşlara sakin olmaları uyarısında bulundu. Olayları yatıştırmaya çalışan 5 polisin yaralandığını belirten Vali Çiçek, 'Ben öfkenizi iyi anlıyorum. Şu an gerçekten çok kızgın olduğunuzu ve bu olayın alçak bir olay olduğunu biliyorum.
Ben size valiniz olarak söz veriyorum.
Bir daha Danişmengazi Mahallesi'nde böyle bir alçaklık olmayacak. Hepinizin canı yanıyor anlıyorum. Sizin bu ülkenin beraberliği için dağlarda, taşlarda terörle mücadele eden polis arkadaşlarımız sizin güvenliğiniz için bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Ben sizin mesajınızı aldım. Allah rızası için hiçbir polisimizin burnu kanamasın. Ne gerekiyorsa yapacağız.
Burada kimsenin canı yanmasın. Şu anda 5 polisimiz yaralı. Devlet gereğini sonuna kadar yapacaktır. Herkesin dağılmasını istiyorum' dedi.
Dünyanın her ülkesinde Milliyetçiler sığınmacılar ve kaçaklar için aşırı bir tepki gösterirken Ülkemizde kendilerini Türk milliyetçisi olarak adlandıran siyasi partilerin sığınmacı ve kaçak cennetine çevirdiği ülkemizde tüm uyarılara rağmen bildiğini okuyan hükemet Kayseride yaşanan bu olayı ciddiye alarak acil bir eylem planını ortaya koymaz ise sığınmacı ve kaçakların çok yoğun olduğu illerde olaylar patlak gösterdiğinde önü alınamayacak olayların olmasının muhtemel olacağı konuşulmakta.
Kayseri'de çocuğa taciz iddiası sonrası Suriyelilere ait bazı işyerleri yakıldı
Tüm siyasi stratejistlerin bu konuya acil eylem planı uygulanarak bunun derhal çözüme kavuşturulması hiç olmazsa elini kolunu sallayarak gelen kaçakların acilen ülkeden çıkarılmasını ifade ederken net ve somut bir adım atılmaması problemin büyüyeceğini gösteriyor.
Kayseri olayları için İYİ lideri Musavvat Dervişoğlu tüm siyasi partileri çözüm için harekete geçmeleri için çağrıda bulundu.
www.haberpars.com
SSK Kanser İlaçlarının Bedelini Ödüyor
“Milli Ülkü, Güçlü Gelecek”
Türk petrol gemisi vuruldu!
Gençler Tarihle Buluştu
Tarihe Karşı İşlenen Açık Bir Suç!
‘Yılın Doktoru’ Seçimine Sert Çıkış: “Hangi Kriterle Seçildi?”
NARLIDERE’DE YOĞUN İLGİ GÖREN SEMİNER YENİDEN YAPILIYOR
Muhsin Yazıcıoğlu Kabri Başında Anıldı
Bu Savaşın Sebepleri
“ANKARA’DA BAYRAM, MERHEMDİR”
İnsanlık Yeni Bir Bayram Hikâyesi Yazamaz mı?
BTP Fatih İlçe Teşkilatı’ndan İftar
Dünya Bu Zaferi Hatırlasın
Bu Besinler Vücudu Gençleştiriyor
"İRAN, 50 KUZEY KORE EDER"
Bitter Çikolata Ömrü Uzatıyor-mu?
Emekliler Dikkat
İNSANLIK HAKİKATEN ÖLMÜŞ MÜ?
PANCAR İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HUSUSLAR
Yarın 18 Mart…
Akıbetimiz Bayram Olsun
Yankısız Bir Çağda Yaşamak
Tükenmiş Kadın Sendromu
İyilik Devrimi İzmir'de Başladı
İZMİR SANCAKKALE
Aşk ve Hayatta Kalma Sanatı
EGAL’den Geleceğe Mesaj:
Neden Leylek
"Kazan–Kazan” mı Dediniz?
İYİLİK İYİDİR
Yükleniyor




