• BIST 100

    10484,39%2,70
  • DOLAR

    41,92% 0,07
  • EURO

    48,83% -0,09
  • GRAM ALTIN

    5860,15% 2,33
  • Ç. ALTIN

    9858,16% 0,77

MHP'den 'Terörsüz Türkiye' Vurgusu

MHP lideri Bahçeli, Gazze'deki insani duruma da dikkat çekerek, özellikle çocukların açlık ve susuzluktan can verdiğini vurguladı.

Siyaset 29.07.2025 15:15:15 0
MHP

MHP'den 'Terörsüz Türkiye' Vurgusu ve Komisyon Oluşumu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye' hedefiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, YPG/PYD'nin süreci ağırdan almasını 'kabul edilemez bir çirkeflik' olarak nitelendirdi ve Türkiye'nin güvenliğinin en yüksek hassasiyet olduğunu vurguladı. Bu çerçevede, TBMM'de kurulacak olan Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu'na MHP'nin göndereceği 4 ismi belirlediği de basına yansıyan bilgiler arasında. Bu komisyonun, terörle mücadelede ve ulusal güvenlik konularında önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Lozan Barış Antlaşması ve Milli Egemenlik Mesajı

Bahçeli, Lozan Barış Antlaşması'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin hukuki ve siyasi egemenliğinin Lozan'da temellendiğini ve bu konunun açılmamak üzere kapandığını belirtti. Bu açıklama, Türkiye'nin egemenlik ve toprak bütünlüğü konusundaki kararlılığının bir göstergesi olarak yorumlandı.

Filistin ve Gazze Hassasiyeti

MHP lideri Bahçeli, Gazze'deki insani duruma da dikkat çekerek, özellikle çocukların açlık ve susuzluktan can verdiğini vurguladı. İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik eylemlerini 'insanlık değerlerini alaşağı eden, hiçbir kitap ve inançla bağdaşmayan Siyonist canilik' olarak nitelendirdi. Bu açıklamalar, MHP'nin Filistin davasına olan güçlü desteğini bir kez daha ortaya koydu.

Parti İçi ve Dış Gelişmeler

Parti içinde veya genel kamuoyunda büyük çaplı bir değişim ya da kriz haberi bulunmamaktadır. Ancak, eski MHP'li siyasetçi İsmail Türk gibi bazı isimlerin, Meltem TV'deki bir programda Bahçeli'nin son çıkışlarını 'teslimiyet süreci' olarak değerlendirmesi ve MHP tabanında 'binlerce istifa olduğu ancak susturulduğu' yönündeki iddiaları gündeme gelmiştir. Bu tür açıklamalar, parti içinde zaman zaman farklı seslerin yükseldiğini göstermektedir.

www.haberpars.com

Yüz Yılın Soygunu Yapıldı

Cumhurbaşkanlığı Acil Durumlar ve Savunma Planlaması

Pervin Buldan İstifa Etmelidir, Ettirmelidir.

Kredi Kart Kullanıcıları DİKKAT!

Cesur Kalem İYİ'lerin Rozetini Taktı

'Nereden İnceyse Oradan Kopsun'

Av. Serdar Öktem Konuşacaktı

Sumud Hedefine Ulaştı.

'Bilim Şenliği' Çankırı'da düzenlendi.

Seyfettin Budak Yazdı

MHP Analizi Ve Dış Politika

Azerbaycan'da Geleceğin Mehmetçikleri

Yeterki Başarının Peşinden Koş

AK Parti Çöküşe Geçti

Peki Bilgisayar Ülkemize Ne Zaman Geldi.

İş İnsanı Necmi Küçükakyüz

Geleneksel Güneş Saati Nasıl Çalışır

HAVA TAŞITLARI VE HAVACILIK TARİHİ 

Şehitlerimiz İçin

KIZILELMA TÜRK DÜNYASI ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLLERİ.

Tarikatlar Neden Hedefe Kondu?

İzmir Buca Karıştı

Buca Belediye Başkanlığı Abluka Altında

Türk Dünyası Ayağa Kalktı

Apo Bu Meclise Giremez

Cumhuriyet Savcısı Yakında Bütün Kitapçılar.

Uluğ Bey Neden Bilinmiyor

11 Eylül Neyin Miladı ?

AKSAÇLILAR DUYURDU

Kutlu Olsun Bu Bayram

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 9 8 0 1 18 25
2.TRABZONSPOR A.Ş. 9 6 1 2 8 20
3.FENERBAHÇE A.Ş. 9 5 0 4 8 19
4.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 9 5 2 2 1 17
5.GÖZTEPE A.Ş. 9 4 1 4 8 16
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 9 4 1 4 4 16
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 8 4 3 1 2 13
8.CORENDON ALANYASPOR 9 3 2 4 2 13
9.TÜMOSAN KONYASPOR 8 3 3 2 3 11
10.HESAP.COM ANTALYASPOR 9 3 5 1 -5 10
11.KASIMPAŞA A.Ş. 8 2 3 3 -1 9
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 8 2 4 2 -3 8
13.GENÇLERBİRLİĞİ 9 2 5 2 -4 8
14.KOCAELİSPOR 9 2 5 2 -6 8
15.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 8 1 4 3 -2 6
16.İKAS EYÜPSPOR 8 1 5 2 -7 5
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 9 0 4 5 -14 5
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 9 1 8 0 -12 3

YAZARLAR