• BIST 100

    10484,39%2,70
  • DOLAR

    41,92% 0,07
  • EURO

    48,83% -0,09
  • GRAM ALTIN

    5860,15% 2,33
  • Ç. ALTIN

    9858,16% 0,77

Sığınmacı ve Kaçaklara Tepki Büyüyor

Kayseri'de Meydana Gelen Olayla İlgili Uluslararası Milletler Konfederasyonu Bir Basın Açıklaması Yayımladı.

Sizden 1.07.2024 16:26:23 0
Sığınmacı ve Kaçaklara Tepki Büyüyor

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Danişment Gazi Mahallesi'nde yaşanan ve kamuoyunda geniş yankı uyandıran olayla ilgili olarak, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından derhal soruşturma başlatılmıştır. İddialar, Suriye uyruklu İ.A'nın (26), amcasının kızı olan 7 yaşındaki M.A'ya cinsel istismarda bulunduğu yönündedir.
Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliği, mağdur ve ailesinin sağlığını korumak ve toplumsal gerilimleri önlemek amacıyla, soruşturma tamamlanana kadar görsel ve sosyal medyada her türlü haber, röportaj, eleştiri ve benzeri yayınların yapılmasını yasaklamıştır. Ayrıca, soruşturma dosyası hakkında kısıtlama kararı verilmiştir.
Kayseri Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili olarak bir kişinin gözaltına alındığı ve mağdur çocuğun koruma altına alındığı bildirilmiştir. Olayın ardından kentte yaşanan toplumsal gerginliklerde 14 emniyet mensubu ve 1 itfaiye eri yaralanmıştır.
Bu olay, ülkemizin sosyal ve hukuki yapısını koruma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha gözler önüne sermektedir. Türk vatandaşlarının hakları ve güvenliği, devletimizin öncelikli sorumluluğudur. Her türlü olayda olduğu gibi, bu olayda da adaletin en kısa sürede tecelli etmesi için gerekli tüm adımlar atılmaktadır.
Toplumumuzun tüm kesimlerinden, sağduyulu ve itidalli davranışlar sergilemelerini, yargı sürecine saygı göstermelerini ve hukukun üstünlüğüne olan inançlarını korumalarını önemle rica ediyoruz. Ayrıca, medyanın ve kamuoyunun hassasiyet göstererek, hukuki süreci olumsuz etkileyecek spekülasyonlardan kaçınmaları büyük önem arz etmektedir.
Devletimiz, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için gerekli tüm önlemleri almaya devam edecektir. Bu süreçte, konuyla ilgili gelişmeler şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Saygılarımızla,

Uluslararası Milletler Konfederasyonu 
Genel Başkanı Gökhan Evren

Yüz Yılın Soygunu Yapıldı

Cumhurbaşkanlığı Acil Durumlar ve Savunma Planlaması

Pervin Buldan İstifa Etmelidir, Ettirmelidir.

Kredi Kart Kullanıcıları DİKKAT!

Cesur Kalem İYİ'lerin Rozetini Taktı

'Nereden İnceyse Oradan Kopsun'

Av. Serdar Öktem Konuşacaktı

Sumud Hedefine Ulaştı.

'Bilim Şenliği' Çankırı'da düzenlendi.

Seyfettin Budak Yazdı

MHP Analizi Ve Dış Politika

Azerbaycan'da Geleceğin Mehmetçikleri

Yeterki Başarının Peşinden Koş

AK Parti Çöküşe Geçti

Peki Bilgisayar Ülkemize Ne Zaman Geldi.

İş İnsanı Necmi Küçükakyüz

Geleneksel Güneş Saati Nasıl Çalışır

HAVA TAŞITLARI VE HAVACILIK TARİHİ 

Şehitlerimiz İçin

KIZILELMA TÜRK DÜNYASI ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLLERİ.

Tarikatlar Neden Hedefe Kondu?

İzmir Buca Karıştı

Buca Belediye Başkanlığı Abluka Altında

Türk Dünyası Ayağa Kalktı

Apo Bu Meclise Giremez

Cumhuriyet Savcısı Yakında Bütün Kitapçılar.

Uluğ Bey Neden Bilinmiyor

11 Eylül Neyin Miladı ?

AKSAÇLILAR DUYURDU

Kutlu Olsun Bu Bayram

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 9 8 0 1 18 25
2.TRABZONSPOR A.Ş. 9 6 1 2 8 20
3.FENERBAHÇE A.Ş. 9 5 0 4 8 19
4.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 9 5 2 2 1 17
5.GÖZTEPE A.Ş. 9 4 1 4 8 16
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 9 4 1 4 4 16
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 8 4 3 1 2 13
8.CORENDON ALANYASPOR 9 3 2 4 2 13
9.TÜMOSAN KONYASPOR 8 3 3 2 3 11
10.HESAP.COM ANTALYASPOR 9 3 5 1 -5 10
11.KASIMPAŞA A.Ş. 8 2 3 3 -1 9
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 8 2 4 2 -3 8
13.GENÇLERBİRLİĞİ 9 2 5 2 -4 8
14.KOCAELİSPOR 9 2 5 2 -6 8
15.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 8 1 4 3 -2 6
16.İKAS EYÜPSPOR 8 1 5 2 -7 5
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 9 0 4 5 -14 5
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 9 1 8 0 -12 3

YAZARLAR