• BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,12% 0,21
  • EURO

    50,20% -0,08
  • GRAM ALTIN

    6245,46% 0,83
  • Ç. ALTIN

    10147,72% 0,77

Sinan Ateş Cinayetinde İlk Duruşma

Ayşe Ateş Kendisine beş korulma verilmesi üzerine 'güvenlik üst seviyede fakat ben zaten evden dışarı çıkmıyorum' ifadelerini kullandı. Sincanda görülecek ilk duruşma için Ayşe Ateş ilk gelenlerden oldu.

Asayiş 1.07.2024 09:23:29 0
Sinan Ateş Cinayetinde İlk Duruşma
Sinan Ateş cinayeti davasının ilk duruşması için Sincan Cezaevi'ne gelen eşi Ayşe Ateş, beş polis tarafından korunuyor.
Çelik yelek giydirilen Ayşe Ateş, duruşma öncesi yaptığı açıklamada 'Tedbirler yüksek seviyede ama ben zaten evden çıkmıyorum' dedi.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara'da silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin açılan davanın Sincan Cezaevi’ndeki ilk duruşmasına eşi Ayşe Ateş beş polis tarafından korunarak geldi.

Çelik yelek giydirilen Ayşe Ateş, duruşma salonunun önünde yeleği çıkarttı.
Duruşma öncesinde Halk Tv'de İsmail Saymaz'ın konuğu olan Ayşe Ateş, 'Tedbirler çok yüksek seviyede ama ben zaten evden çıkmıyorum. Bunlar öyle alçak adamlar ki yanımdaki korumalara da silah doğrultacak kapasiteyi ben onlarda görüyorum. Çocuklarımla birlikte evimin balkonundan dışarıyı seyrediyorum' dedi.

 

Ateş duruşma öncesi canlı yayında şu ifadeleri kullandı. ,

'EKSİK İDDİANAME'

'Eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme kurulacak bugün. Bu duruşmalardan, bu haftaki duruşmalardan bizim isteğimiz ve beklentimiz şu. Eksik delillerin tamamlanması.
Bu ayrılan 17 kişinin dosyasının bizim dosyamızla birleştirilerek, yeni tam bir iddianamenin hazırlanması. Hızlı bir şekilde bu şüphelilerin ifadelerinin alınarak, gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz.
Bu bizim istediğimiz mahkeme değil. Yarım bir mahkeme. Yarım ve eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme. Bu iddianamedeki boşluklar doldurulacak. Bizim istediğimiz, eksik olan belgeler, deliller bu dosyaya eklenecek ve ancak ondan sonra tam bir mahkemenin görülmesi mümkün olacak…
Bence asıl şüpheliler, bunlar daha ziyade kiralık katiller. Onları taşıyan, getir ve götür işlerini yapanlar. İşin taşeronluğunu yapanlar buradakiler. Asıl azmettiriciler, asıl bu işi düzenleyenler ve kurgulayanlar, isimleri gizli olduğu için birkaç tanesini biliyoruz ama büyük bir kısmını da bilmiyoruz. Gizliliği olan diğer dosyada. Asıl diğer dosyanın hızlı şekilde, onların araştırılması, ifadelerinin alınarak, bu dosyaya eklenerek, yeni iddianamenin yazılması gerekiyor. Asıl bizim için önemli olan kısmı bu gizlenen dosyada.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığımız görüşmede bize adaletin en hızlı şekilde geleceği sözünü verdi. Bu görüşmeden sonra bir gelişme olmadı ama bu mahkemeden sonra bir gelişme olmasını bekliyoruz. Bazı çevreler farklı şekilde yorumladı ama ben katılmıyorum sayın cumhurbaşkanının sözünü tutacağına inanıyorum.

www.haberpars.com

Ortada bir tane cinayet var iki ayrı dosya olması akıl ve mantık dışı.

Gençlerle Hasbihâl Programları

İş Yerlerinde Kıskançlık

Türkiye 4B’ye mi Gidiyor?

Niğde Bor’da Çevreci Çocuk Eğitimi

Eğitim mi, Öğretim mi? Hangisi Daha Kapsamlı?

​21 Aralık: En Uzun Gece.

Kürdistan Bayrağı Günü

“TUZ KOKTU!”

Eğitimin Görmediği Gerçek

Foça Komandosu Kitapla Buluşacak

Sıra Dışı Bir İş İnsanı Ali Cide

GELECEĞİN ÖĞRETMENİ OLMAK

Dahi Çocuk Elvin Türk Bayrağını Göndere Çekti.

ANAHTAR PARTİSİ BALIKESİR’DE VİTES BÜYÜTTÜ.

15 ARALIK DÜNYA TÜRK DİLİ AİLESİ GÜNÜ

Kurumsal Gözlem ve Geri Bildirim Gezisi

Umutlar 23 Aralık Yargı Paketi Görüşmelerinde

Huzur içerisinde Uyu Gülşah

Bir Öğretmen Dünyayı Değiştirir

İsyancı Teğmenlerin Ağlamaya Hakkı Yoktur

Okullarda Görülen Vakalar Tesadüf mü, Sistem Sorunu mu?

Çorum Alaca Eğitim Atağına Kalktı

Hocaların Hocası Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu

Bağımlılıkla Mücadelede Ailenin Rolü

Çocuğu Unutan Sistem

Beyin Bir Bilgisayar Değilse, Zihin Nasıl Oluşur?

BTP’nin 9. Olağan Kongresi “İstikbal biziz, biz geleceğiz”

Aileler Lütfen Dikkat! Gençliğimiz Elden Gidiyor.

Gençlerimizin Göremediği Bir Tuzak 'CİNSELLİK'

SİZİN LAİKLİK ANLAYIŞINIZ BU MU?

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9

YAZARLAR